Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - Interjú
Süle Krisztina a BEAC első győzelméről
A bedobó szerint eddig pont az hiányzott a játékukból, ami szombaton megvolt

  2018. Február 20.
Szombaton a BEAC Újbuda 68-62-re győzte le hazai pályán a PINKK Pécset, megszerezve ezzel első győzelmét a bajnokságban. A BEAC játékosa, Süle Krisztina 12/9-es pontmutatóval, 4 lepattanóval és 3 gólpasszal zárta a mérkőzést – a BB1.hu őt kérte meg, hogy mondja el véleményét a találkozóról.

- Csapatként küzdöttünk, mindenki hozzá tudott tenni a meccshez pozitív dolgokat - mondta Süle. - A statisztikából is kiderül, hogy nem voltak kimondott extra teljesítmények, tényleg a csapatot emelném ki. Természetesen nagyon boldogok voltunk, megszereztük az első győzelmünket.

A hátvéd azt mondja, hogy a kemény mezőnymunka volt az egyik kulcsa a sikernek.

- Eddig talán pont az hiányzott, ami szombaton megvolt. Sokkal több hiba volt a játékunkban eddig, mint amennyi pozitívum. Azon felül, hogy mindenki nagyon küzdött a PINKK ellen, nagyon kemény mezőnymunkát is végeztünk, ez volt az egyik kulcs.

A BEAC egy győzelemmel és tizenöt vereséggel a tabella utolsó helyén áll. Megkérdeztük Süle Krisztinától, hogy szerinte mire lehetnek képesek még a szezonban.

- A célunk egyértelműen az, hogy elkerüljük az utolsó helyet. Ha a matematikai esélyeket nézzük, még arra is van sanszunk, hogy odaérjünk a kilencedik helyre. Nyilván, ez majd még eldől a hátralévő fordulókban. Ha az edzésmunkánk jó lesz, akkor akár jöhetnek még bravúrok is, illetve harcolhatunk az ellen, hogy ne legyünk tizenegyedikek.

Szombaton 18:00-tól a CMB CARGO UNI Győrt látja vendégül a BEAC. A játékos szerint felszabadultan kell játszaniuk.

- Győrben egy nagyon jó meccset játszottunk, jól ment a játék, ellenfelünk pedig egy kicsit fásult volt. Szeretnénk most is megszorongatni őket, aztán lesz, ami lesz. Igazából az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára, megvan az első győzelmünk, felszabadultan kell játszanunk. Ha kikapunk, akkor sincs semmi, ha nyerünk, akkor az óriási bravúr - zárta szavait a 30 esztendős bedobó.Vissza a főoldalra!


  2018. Február 20.

2018 Február

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
1
1 hír
2
1 hír
3
3 hír
4
2 hír
5
4 hír
6
2 hír
7
5 hír
8
2 hír
9
3 hír
10
4 hír
11
1 hír
12
13
2 hír
14
4 hír
15
4 hír
16
7 hír
17
5 hír
18
6 hír
19
20
2 hír
21
4 hír
22
23
1 hír
24
25
26
3 hír
27
28
1 hír
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok