Név:
E-mail:
HÍREK - Hírek - MKOSZ
I.Zsíros Tibor Kupa
Hazai siker született a kőbányai U11-es tornán

  2013. December 13.
Hazai sikerrel zárult az  I. Zsíros Tibor Kupa U11 kosárlabda torna, a korábban Mikulás Kupa néven ismert verseny. Most még a Szent László Gimnázium adott otthont a nagy hagyományokkal rendelkező kosárlabda tornának, de – ahogy dr. György István főpolgármester-helyettes, országgyűlési képviselő mondta – a jövő évi tornát már vélhetően saját csarnokukban rendezhetik a Darazsak, azaz a Zsíros Akadémia Kőbánya, melyet szintén névadójukról neveztek el.

Dr. György István Kovács Róbert polgármester és Radványi Gábor alpolgármester társaságában szurkolta végig az utolsó mérkőzéseket és azt mondta a díjátadót megelőző köszöntőjében, hogy a verseny névadója, Zsizsi bácsi bizonyára örülne, ha látná azt az akaratot, elszántságot és csapatmunkát, amit az itt küzdő iskolások mutattak a versenyen. Ahogy a főpolgármester-helyettes fogalmazott, ennek a versenynek csak győztesei voltak, mert lehet, hogy most csak egy csapat lehet első, második, vagy harmadik, de akinek nem úgy jött ki a lépés, az is rengeteget tanulhatott és ismét egy remek versenynapon vehetett részt, ahol mindent megtett az egészséges életmódért.

Dr. György István szerint minden kis kosarast éltetni kell a reménynek, hogy legközelebb ő állhat fel a dobogó legfelső fokára és ha felépül a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok, akkor remélhetően még több versenyen, még több sikert arathatnak azok, akik komolyan gondolják a kosárlabdázást.

A rendkívül izgalmas tornát a klubok között a Zsíros Akadémia Kőbánya nyerte, míg az iskolai csapatok versenyében a Pannónia Általános Iskola gárdája lett a legjobb. A díjakat dr. György István főpolgármester-helyettes, Kőbánya országgyűlési képviselője, Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere, Radványi Gábor, Kőbánya alpolgármestere és Cziffra Mihály a Budapesti Kosárlabda Szövetség elnöke adták át.

A torna egyik érdekes és megható színfoltja volt, amikor a versenyt és a kosárlabda akadémiát megálmodó Hajdu Péter a klubkategória gólkirályának, a legifjabb Hajdu Péternek adta át a legjobbnak kijáró serleget.

Klub kategória végeredménye:

1. ZSÍROS AKADÉMIA KŐBÁNYA (edző: Tápai Zsolt) 2. MAFC (edző: Havasi Kata, Nagy Kriszta) 3. MEGYERI TIGRISEK (edző: Páli Gábor) 4. HERMANN PÓKOK (edző: Horváth Mária)

Általános iskolai kategória végeredménye:

1. PANNÓNIA ÁLTALÁNOS ISKOLA (edző: Nagy-Pál Adrienn) 2. SZT. LÁSZLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA (edző: Szász Edina) 3. KONDOR BÉLA ÁLTALÁNOS ISKOLA (edző: Sámuel Gergely) 4. KADA MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA (edző: Gebri Gábor)

A torna támogatói a Kőbányai Önkormányzat, a Budapesti Kosárlabda Szövetség és a Kosárvarázs Alapítvány voltak.  A fővédnök dr. György István főpolgármester-helyettes és Kovács Róbert polgármester volt.Vissza a főoldalra!


  2013. December 13.

2013 December

h.k.s.c.p.s.v.
 
 
 
 
 
 
1
2
3 hír
3
1 hír
4
5
4 hír
6
3 hír
7
8
9
4 hír
10
11
1 hír
12
2 hír
13
4 hír
14
15
2 hír
16
17
1 hír
18
19
3 hír
20
3 hír
21
22
2 hír
23
1 hír
24
25
1 hír
26
27
28
29
30
2 hír
31
2 hír
 
 
 
 
 
Get the Flash Player to see this player.

j plyn
A szövetség hivatalos médiatámogatója
Nemzeti Sport
 KÖZZÉTÉTEL

Közzététel az adózó 2015. évi rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg 2016. évben történt felhasználásáról
A 2015. évi adó 1% felajánlásának köszönhetően a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége 50.074 Ft támogatásban részesült.
A Szövetség a fenti összeget, a törvényi előírásoknak megfelelően, az Alapító okiratban foglaltak alapján a 2016 évi Kosárlabdázás Napja rendezvényünk szervezési feladataihoz használta fel.
Ezúton köszönjük mindazok támogatását, akik adójuk 1%-át az MKOSZ részére ajánlották fel.

 OLDALTÉRKÉP


BAJNOKSÁGOK - FELNŐTT

BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS

  • MŰSOR

  • Műsor
  • CSAPATOK

  • Csapatok
  • JÁTÉKOSOK

  • Játékosok